ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASINA BU YIL DA DATÇA DAMGASINI VURDU

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün ilçemizde bulunan okulların yönetici ve öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdiği bilgilendirme çalışmaları meyvesini vermeye devam ediyor. TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) tarafından her yıl düzenlenen okullar arası atık pil toplama yarışmasında geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemiz okulları dereceleri kimseye kaptırmadı. Yarışmada okullarımız, bölgesinde 1.lik 2.lik ve 3.lüğe yerleştiler. 3. bölgede bulunan ilçemiz okulları, Dalaman, Köyceğiz, Ula ve Kavaklıdere’deki tüm okulları geride bırakmayı başardı. Sıralamada topladığı 127,4 kg atık pille Kazım Yılmaz İlkokulu birinci, 90,6 kg ile Zübeyde Hanım Anaokulu ikinci ve 63,55 kg ile Reşadiye Kazım Yılmaz İlkokulu üçüncü oldu. Tenis masası + raket takımı, satranç takımı ve spor malzemelerinden oluşan hediyeler okullar açılınca Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzce sahiplerine teslim edilecektir. Yarışmada dereceye giren tüm okullarımızın yöneticilerine, öğretmenlerine ve tabiki öğrencilerimize bizlere bu gururu yaşattıkların için çok teşekkür ederiz.